ESOF PCI ASV
Erkende scanleverancier

Het garanderen van PCI-compliance is belangrijker dan ooit geworden, vanwege de toenemende complexiteit van de beveiliging van betaalkaartgegevens en de veranderende eisen van de regelgeving. Heeft u moeite om PCI-compliance efficiënt te bereiken en te behouden? Zoek niet verder! TAC Security presenteert ESOF PCI ASV, een uitgebreide en geïntegreerde oplossing die op maat is gemaakt om uw pad naar PCI-compliance te vereenvoudigen.

Veel organisaties worden geconfronteerd met uitdagingen bij het voldoen aan de PCI DSS-vereisten. Een gebrek aan real-time inzicht in activa en risico’s in het mondiale hybride IT-landschap, samen met geïsoleerde beveiligingssystemen van meerdere leveranciers, kan gefragmenteerde gegevens en lacunes in de naleving creëren. Bovendien verhogen handmatige processen en de behoefte aan meerdere tools de operationele overhead, waardoor het voor beveiligingsteams moeilijk wordt om bij te blijven.

Vereenvoudig PCI-compliance met de ESOF PCI ASV van TAC Security

Waarom kiezen voor ESOF PCI ASV?

Uitgebreide PCI-rapportage

Onze oplossing wordt geleverd met vooraf geconfigureerde scansjablonen, zodat u op uw gemak fouten kunt scannen, herstellen en betwisten. Met ESOF PCI ASV behoudt u de controle over uw compliancetraject.

Vereenvoudigd activabeheer

Inventariseer moeiteloos al uw PCI-middelen in één ruimte met de steun van ESOF PCI ASV, een goedgekeurde scanleverancier, waardoor het beheer van uw netwerk wordt vereenvoudigd en de complexiteit wordt verminderd. Met ESOF PCI ASV wordt het beheer van activa-inventaris een fluitje van een cent.

Gebruiksvriendelijke ervaring

We hebben het gebruikerstraject opnieuw ontworpen om het eenvoudiger en duidelijker te maken met ESOF PCI ASV, uw betrouwbare goedgekeurde scanleverancier. Door ervoor te zorgen dat uw PCI-compliance-inspanningen toegankelijk en intuïtief zijn, is het navigeren door ESOF PCI-compliance nu eenvoudiger dan ooit.

Alles-in-één PCI-dashboard

Blijf op de hoogte van uw PCI-compliancestatistieken via ons uitgebreide PCI ASV-consoledashboard, beschikbaar via onze diensten als goedgekeurde scanleverancier. Houd uw beveiligingspositie nauwlettend in de gaten, krijg waardevolle inzichten en neem weloverwogen beslissingen.

Geautomatiseerde geplande scans

ESOF PCI ASV, de erkende scanleverancier bij uitstek, biedt voordelige prijzen die geschikt zijn voor bedrijven van elke omvang. Wij zijn van mening dat geavanceerde compliance-oplossingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht budgetbeperkingen.

Wij leveren hoogwaardige SLA-verplichtingen

Responsieve ticketverkoop

Hoge prioriteit binnen 24 uur afgehandeld; Lage prioriteit reageerde binnen 2-3 werkdagen met geautomatiseerde sluitingsmeldingen.

Snelle levering van rapporten

Gegarandeerd geattesteerd rapport binnen 24 uur, ongeacht de hoeveelheid activa.

Efficiënte oplossing van scangeschillen

ASV-scangeschillen worden snel aangepakt en binnen 1-3 werkdagen opgelost, afgestemd op het specifieke geschiltype.

Onderneem nu actie!

Data Sheet – ESOF Prediction Solution Brief

CASA

VAPT

Survey Report

The Future of Risk
and Vulnerability Management!

Switch to Next Generation
Vulnerability Management - ESOF

Contact Us

  Download Case Study

  Download Case Study

  Download Case Study

  Download Case Study

  Download Case Study

  Data Sheet – ESOF AppSec

  Data Sheet – ESOF VMP

  Data Sheet – ESOF VMDR